Cabaran 30 Hari : Hari 8 - 5 Lagu Cinta Kegemaran

5:37 PM Yanty Lee 21 Comments

Salam u olls ,

Lagu , semua di antara kita sememangnya dibesarkan dengan pelbagai jenis muzik , irama dsb. Bak kata pepatah Inggeris , "No Music ,  No Life". Itu adalah betul , Ty lebih fokus buat sesuatu perkara dengan mendengar lagu. Terutamanya masa tengah drive mesti layan lagu kuat - kuat. Masa nak fokus kerja yang bertimbun dekat opis , dengan kononnya tak nak dengar suasana yang huru hara. I don't care apa yang berlaku , cam tu la gayanya. 


Layan R&B , Pop Rock , Techno. 


Cabaran 30 Hari kali ni lebih kepada lagu cinta kegemaran. Cinta sangat kaw!

Hari 8 : 
5 Lagu Cinta Kegemaran 



Setuju tak dengan Q U O T E di atas?




1. Cinta Dan Benci - Geisha



2. So Sick - Ne Yo



3. Dear Lie - TLC



4. Stay The Same - Joey McIntyre



5. Wait For You - Elliot Yamin


Ty membesar dengan kakak yang memang layan lagu Inggeris , dari zaman New Kids On The Block , Backstreets Boy , Hanson , 911 , N'SYNC , Spice Girls segala bagai. Owh , Nick Carter!! Fanatik sungguh la dulu.

Bukan tak dengar lagu Melayu erk , tapi memang tak pun. Eh camna tu , tahu dan belajar dengan pun dari BFF si +Nur Ain Alaudin . Jenuh la dia cuba mempengaruhi Ty. Sekarang ni , geng #kelabbloggerbenashaari dok layan Sinar.fm , mendayu lah kalau sebelum tidur , wei! Tangkap leleh yang boleh tidur lena.

Korang ?

21 comments:

  1. anis suke layan suria fm.. memang tangkap leleh.. huhu.. suke jugak lagu geisha tu.. :)

    ReplyDelete
  2. Dkna layan lagu melayu jer.. hihii

    ReplyDelete
  3. Serius..mcm tak tau je lagu yang ty suka ni. Hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa kah? Please listen to them Abg Apiz oiii

      Delete
  4. Mamamyja layan lagu melayu jerk. Hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Layan juga tapi nak list kalau panjang entri ni..

      Delete
  5. Hahaha ni memang lagu² generasi baru.

    ReplyDelete
  6. wieeeee yanty samelah ummi dulu pn membesar dgn lagu2 dr 911, BB.. mmg best2...
    so sick mmg best... ermmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah ade pun dengar lagu So Sick tu... caya la

      Delete
  7. Cinta dan benci! huwaa terkenangg huhu

    ReplyDelete
  8. I love Indian music. I have collected the best quality ringtones as my phone ringtone. Unique ringtone. Ringtones are attractive. Visit the link below for reference and free ringtone installation: ringtonedownload

    Also you can refer to the installation of the most recently downloaded songs:

    - Hey Girl ringtone
    - Desi Desi Na Bolya Kar Chori Re ringtone
    - Dil Meri Na Sune ringtone
    - Ishq De Painde ringtone
    - Sanam Re ringtone

    Leave a comment for my collection. Hope you have fun. Wish you have your favorite ringtone. Thank you!

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen