Cabaran 30 Hari : Hari 8 - 5 Lagu Cinta Kegemaran

5:37 PM Yanty Lee 20 Comments

Salam u olls ,

Lagu , semua di antara kita sememangnya dibesarkan dengan pelbagai jenis muzik , irama dsb. Bak kata pepatah Inggeris , "No Music ,  No Life". Itu adalah betul , Ty lebih fokus buat sesuatu perkara dengan mendengar lagu. Terutamanya masa tengah drive mesti layan lagu kuat - kuat. Masa nak fokus kerja yang bertimbun dekat opis , dengan kononnya tak nak dengar suasana yang huru hara. I don't care apa yang berlaku , cam tu la gayanya. 


Layan R&B , Pop Rock , Techno. 


Cabaran 30 Hari kali ni lebih kepada lagu cinta kegemaran. Cinta sangat kaw!

Hari 8 : 
5 Lagu Cinta Kegemaran 



Setuju tak dengan Q U O T E di atas?




1. Cinta Dan Benci - Geisha



2. So Sick - Ne Yo



3. Dear Lie - TLC



4. Stay The Same - Joey McIntyre



5. Wait For You - Elliot Yamin


Ty membesar dengan kakak yang memang layan lagu Inggeris , dari zaman New Kids On The Block , Backstreets Boy , Hanson , 911 , N'SYNC , Spice Girls segala bagai. Owh , Nick Carter!! Fanatik sungguh la dulu.

Bukan tak dengar lagu Melayu erk , tapi memang tak pun. Eh camna tu , tahu dan belajar dengan pun dari BFF si +Nur Ain Alaudin . Jenuh la dia cuba mempengaruhi Ty. Sekarang ni , geng #kelabbloggerbenashaari dok layan Sinar.fm , mendayu lah kalau sebelum tidur , wei! Tangkap leleh yang boleh tidur lena.

Korang ?

20 comments:

  1. anis suke layan suria fm.. memang tangkap leleh.. huhu.. suke jugak lagu geisha tu.. :)

    ReplyDelete
  2. Dkna layan lagu melayu jer.. hihii

    ReplyDelete
  3. Serius..mcm tak tau je lagu yang ty suka ni. Hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa kah? Please listen to them Abg Apiz oiii

      Delete
  4. Mamamyja layan lagu melayu jerk. Hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Layan juga tapi nak list kalau panjang entri ni..

      Delete
  5. Replies
    1. Eh harusla , bru la ade standard LOL

      Delete
  6. Hahaha ni memang lagu² generasi baru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ayat tak boleh blah la akak Hanim ni

      Delete
  7. wieeeee yanty samelah ummi dulu pn membesar dgn lagu2 dr 911, BB.. mmg best2...
    so sick mmg best... ermmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah ade pun dengar lagu So Sick tu... caya la

      Delete
  8. Cinta dan benci! huwaa terkenangg huhu

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen