Cabaran 30 Hari: Hari 26 - Gadjet Kepunyaan Anda

by - September 26, 2014

Salam u olls ,

Gadjet memang satu keperluan yang penting buat masa kini. Dan menjadi satu ikutan (trend). Kalau orang tak ada gadjet yang up to date ini umpama tinggal zaman batu. 

Hari 26 :
Gadjet Kepunyaan Yanty Lee

No Handphone , No Life

Hidup tak lengkap wei , bila tak da henpon - henpon ku , nak baq ampa. Tambah - tambah pula bila bateri kong. Mati kutu. Power bank kalau ada pun mesti cepat habis , apatahnya bila lepak dengan geng blogger semua masing - masing nak live update. 

Netbook berusia hampir 6 tahun , si pemberi pun selalu gak tanya khabar netbook ni.

Dulu rajin lah bawa ke hulu ke hilir netbook ni , cumanya sekarang nak update entri / blog Ty dah terbiasa dengan henpon jadi. Tapi masih gunakan netbook. Tambahan pula baru - baru ni Ty dah install Anti Virus Kyrol buatan anak jati Malaysia sendiri.  In sha Allah akan lebih OK lah kot netbook Ty. Aamiin.

Pentingkan gadjet ni?!

You May Also Like

4 comments

  1. Tau takpe..takde gadget tak lengkap..nad mcm nak beli gadget lain..kihkih..

    ReplyDelete
  2. pernah try tak sehari tanpa gadget...ada bran ...

    ReplyDelete
  3. No handphone no life ...boleh demam kalu x dapat guna dlm sehari..

    ReplyDelete
  4. Sekali 3 hp ty??? Mak aiii hahahha

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen