Cabaran 30 Hari: Hari 26 - Gadjet Kepunyaan Anda

4:53 PM Yanty Lee 4 Comments

Salam u olls ,

Gadjet memang satu keperluan yang penting buat masa kini. Dan menjadi satu ikutan (trend). Kalau orang tak ada gadjet yang up to date ini umpama tinggal zaman batu. 

Hari 26 :
Gadjet Kepunyaan Yanty Lee

No Handphone , No Life

Hidup tak lengkap wei , bila tak da henpon - henpon ku , nak baq ampa. Tambah - tambah pula bila bateri kong. Mati kutu. Power bank kalau ada pun mesti cepat habis , apatahnya bila lepak dengan geng blogger semua masing - masing nak live update. 

Netbook berusia hampir 6 tahun , si pemberi pun selalu gak tanya khabar netbook ni.

Dulu rajin lah bawa ke hulu ke hilir netbook ni , cumanya sekarang nak update entri / blog Ty dah terbiasa dengan henpon jadi. Tapi masih gunakan netbook. Tambahan pula baru - baru ni Ty dah install Anti Virus Kyrol buatan anak jati Malaysia sendiri.  In sha Allah akan lebih OK lah kot netbook Ty. Aamiin.

Pentingkan gadjet ni?!

4 comments:

  1. Tau takpe..takde gadget tak lengkap..nad mcm nak beli gadget lain..kihkih..

    ReplyDelete
  2. pernah try tak sehari tanpa gadget...ada bran ...

    ReplyDelete
  3. No handphone no life ...boleh demam kalu x dapat guna dlm sehari..

    ReplyDelete
  4. Sekali 3 hp ty??? Mak aiii hahahha

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen