Sewa Baju Dinner Dari @apiszadda

10:40 AM Yanty Lee 2 Comments


Salam uolls ,

Ok , tak yah kata apa-apa weolls tahu cantek.

Kisahnya dah berlalu lama pun , 

Dari takde hati nak pergi akhirnya bertukar terpaksa pergi juga bagi memenuhi kuota yang telah diperuntukkan. Jujurnya tak berapa minat , sebab ongkos nak melabur bukan sikit wei. From head to toe gitchew.

Bila decision untuk pergi , maka sibuk nak cari baju. Sebab ada tema - Black & Gold Masquerade Night.

Habiskan masa banyak di Instagram , kengkawan sekeliling sedunia habis tolong sama turut carikan. Hampir fed up , baru la terjumpa satu IG ni - @apiszadda .
Adda buat bisnes sewa baju ni di area Ampang.

Harga yang ditawarkan sangat berpatutan , daripada RM60 ke atas.
Macam - macam jenis baju ada , boleh jadi gila sekejap nak pilih yang mana.
Bila baju yang sesuai dengan kita , selesa memang melaram la jadinya.



Taw ,taw.. rock sangat sis taw , ayu tu xpernah ada

Buat yang mencari baju / dress untuk apa - apa event , Ty suggest yang ini. Sangat recommended !


Instagram : @apiszadda
Alamat : No.62 , Jalan Tasik Tambahan 1 , Kampung Tasik Tambahan , 68000 Ampang , Selangor.
Tel : 0176225073


2 comments:

  1. Syoknya kalau jumpa baju yang ohsem macam ini.. Cantik dan berpatutan harga sewanya..

    ReplyDelete
  2. oooo baru tau...patut la kebaboom malam tu :)

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen