Sewa Baju Dinner Dari @apiszadda

10:40 AM Yanty Lee 9 Comments


Salam uolls ,

Ok , tak yah kata apa-apa weolls tahu cantek.

Kisahnya dah berlalu lama pun , 

Dari takde hati nak pergi akhirnya bertukar terpaksa pergi juga bagi memenuhi kuota yang telah diperuntukkan. Jujurnya tak berapa minat , sebab ongkos nak melabur bukan sikit wei. From head to toe gitchew.

Bila decision untuk pergi , maka sibuk nak cari baju. Sebab ada tema - Black & Gold Masquerade Night.

Habiskan masa banyak di Instagram , kengkawan sekeliling sedunia habis tolong sama turut carikan. Hampir fed up , baru la terjumpa satu IG ni - @apiszadda .
Adda buat bisnes sewa baju ni di area Ampang.

Harga yang ditawarkan sangat berpatutan , daripada RM60 ke atas.
Macam - macam jenis baju ada , boleh jadi gila sekejap nak pilih yang mana.
Bila baju yang sesuai dengan kita , selesa memang melaram la jadinya.



Taw ,taw.. rock sangat sis taw , ayu tu xpernah ada

Buat yang mencari baju / dress untuk apa - apa event , Ty suggest yang ini. Sangat recommended !


Instagram : @apiszadda
Alamat : No.62 , Jalan Tasik Tambahan 1 , Kampung Tasik Tambahan , 68000 Ampang , Selangor.
Tel : 0176225073


9 comments:

  1. Syoknya kalau jumpa baju yang ohsem macam ini.. Cantik dan berpatutan harga sewanya..

    ReplyDelete
  2. oooo baru tau...patut la kebaboom malam tu :)

    ReplyDelete
  3. haar elok laa kwn sy baru tnye atu x nk sewa baju katne utk dinner dia hahaha tqtq

    ReplyDelete
  4. Sy pon tgh sbuk nk cr bju dinner 16hb nii....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dinner mana tu..sama date ngn dinner sy la..hehe

      Delete
  5. utk lelaki gold ada tak....pm 013-2929406

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sis sebab tolong update pasal baju sewa saya..terharu sangat.. Ni pon sebab ade customer beritahu pasal blog sis..terima kasih support bisnes kecil kecilan saya.. Moga murah rezeki sis..

    ReplyDelete
  7. ada tak dress mcm kingdom yang suitable utk orang yang gelap?

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen