Cabaran 30 Hari : Hari 14 - Cerita Kasut Saya

10:45 AM Yanty Lee 4 Comments

Salam u olls , 

Zaman semakin moden , lagi pelik - pelik dan berjenis jenis kasut kita boleh tengok bila ada pementasan peragaan kasut. Orang dulu - dulu katanya berkaki ayam je sebelum tercetusnya idea untuk mencipta kasut. Kasut jenis apa yang u olls suka? 

Tinggi dan Ty semua orang tak dapat lekang dari bibir mereka. Tapi Ty rasa tak cukup tinggi lagi jadi Ty memang suka pakai kasut bertumit tinggi , omputeh sebut "heels".

Bila trend pakai kasut ala ballet semakin meluas di pasaran , Ty pun cuba dapatkan.


Hari 14 :
Cerita Kasut Saya


Ceritanya , Ty dilarang untuk pakai heels dan di paksa untuk pakai kasut ala - ala gegurl. Sebenarnya , sapa yang selalu jumpa Ty, Ty lebih selamba berselipar Quicksilver ke mana - mana pun , termasuklah Pavillion yang korang rasa ngah curlas kalau jejak kaki kat situ.

Girlish sangat dan not suits me at all , right?

4 comments:

  1. anis suke kasut flat..selesa.. hihi..

    ReplyDelete
  2. akak akui ty bukanlah jenis yang girlish sangat...

    ReplyDelete
  3. xkisah wear apa pun janji selesa !!!

    ReplyDelete
  4. fae suka pkai flat shoes. comfortable to move around even berjalan kat rough surface.

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen