Cabaran 30 Hari : Hari 30 - Perkara Menarik Yang Membanggakan Sepanjang Tahun Ini

12:00 AM Yanty Lee 5 Comments

Salam u olls,

Yeahaa! Dah cukup ngam - ngam 30 Hari sudah Ty menyahut Cabaran 30 Hari yang dikendalikan oleh Kak Sue Izza.

Korang terangkut ke entri? Nampak gaya macam ramai je kan yang terkandas. Tak tercabar betoi.

Ok. Titik noktah!

Hari 30
Perkara Menarik Yang Membanggakan Sepanjang Tahun Ini

Di awal tahun sampai sekarang,  Ty umpama sebatang kara. Terkapai - kapai sendirian tanpa sesiapa yang paling rapat di sisi dan senantiasa ada 24 jam di depan mata. Alhamdulillah. Semuanya Ty OK dan baik - baik semuanya.


Nak dibanggakan atau pun tidak Ty rasa ye. Ty tanpa fikir -ve dan dengan penuh yakin,  drive sendirian balik ke Penang dengan niat nak buat kejutan buat keluarga bagi menyambut bulan Ramadhan. Sayangnya dugaan datang menimpa dan tiada siapa yang tahu pada mulanya. 

Apapun Ty terima dengan redha dugaan sebelum menyambut Ramadhan. Semuanya ok. Perjalanan pergi dan balik juga selamat.

Dan bangganya lagi, 
Ty berjaya update entri setiap hari dan habiskan cabaran ini. Alhamdulillah. Yeeee!

5 comments:

  1. Dah habis ye..ramai jugak yang join..kan??tapi kagum la pada siapa2 yang berjaya habiskan cabaran 30 hari ni..bukan senang..sebab tu akak tak join..sebab akak jenis tak suka ikut peraturan.hehehh

    ReplyDelete
  2. Yay..dah abes leh claim minta hadiah kat kak sue. Hahaha...

    ReplyDelete
  3. Ada dua entri lagi..
    Sedang berusaha..
    Jemput blogwalking di www.yatiadam.com

    Tahniah yr

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen