Cabaran 30 Hari : Hari 3 - Sesuatu Yang Menguatkan Yanty Lee

6:55 PM Yanty Lee 22 Comments

Salam u olls ,


" Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,
tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah."


Cabaran hidup sambil mengagahi diri tuk menaip di papan kunci bagi menyahut " Cabaran 30 Hari " diteruskan untuk hari ini. Haiiiyakkkk , Chaiyok !


Hari 3 : 
Sesuatu Yang Menguatkan Yanty Lee

KUAT? Okay , TIPS nak sentiasa kuat , u olls kena amalkan pengambilan sabun kuat harimau
Highlight untuk tahu rahsia sentiasa jadi kuat dan yang pastinya hari -hari pun korang mau. 

Opsss!


Apa yang SESUATU sesangat dan banyak membuatkan Ty terus dan terus menjadi kuat. Ubat kuat apa erk, hmm... mana leh gitau kan.


Tapi , 


Memperkenalkan The CrazyMental , bertahun tak bercakap bergaduh atlast masing - masing bersatu , nampak tak betapa KUAT nya persahabatan kami dari sejak DARJAH SATU. Walaupun depa ni ada dekat Penang , Fida ja kat KL tapi macam ada kat bawah katil ja , eh bukan - bukan , macam ada sebelah bahu ja. 




Ini geng paling kowang ajor , tapi apa pun still OK ja. Opismate baru yang macam tak keja kat pejabat tapi market basah nuh. Mak - mak sangat pun ada. Tukang cari jodoh dan cari ubat kuat pun mereka. Alamak!




Awek - awek bajet ayu ni sapa kenal? Ni sebahagian geng #kelabbloggerbenashaari , masih unite bersama walaupun masing - masing dah berkahwin dan sibuk gatai nak kahwin. Tinggal I is single. Kenai depa dari blog pastu ke Whatsapp sampai la sekarang. Umpama adik - beradik dah. Setakat dengar bebelan Kak Sue Izza tu semua dah lali dan melayan "kebluran" si Kak Fiza Fantagiro tu la penghibur hati yang lara.



KAWAN adalah penguat selepas parents sebab tak kira jauh ka dekat , Ty ada depa mangkuk hayun bertingkek - tingkek ni la yang tempat Ty meluah dan berkongsi segala bagai. Setakat kena maki hamun tu, telan pastu hadam dan laburkan ke pelaburan emas ja. Sensitif dan sentap , sila BLAH.


" Making a MILLION friends is not a miracle.
The miracle is to make a friend who will stand by you when millions are against you."


Yea , saia kuad !

22 comments:

  1. Sayanggg kak ty.. hehehe bila dapat pergi detim lagi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila la dtg KL br boleh detim , syg Ena juga

      Delete
  2. Bertingkektingkek mangkuk hayun.. err

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Sayang juga dekat adik Lan sorang ni

      Delete
  4. Replies
    1. Bila nak , please set the date. Gitu..

      Delete
  5. Replies
    1. muah sayang adik mawardi buchuk macam ni... erkk

      Delete
  6. Saya pun sayang kak ty.. muah muah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo banyak nau adik I malam ni... sayang dik Dayah...

      Delete
  7. i is sedey tak masuk dalam list.. he he

    ReplyDelete
  8. seronok ada kawan huru hara..hahaha

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen