Cabaran 30 Hari : Hari 24 - Rumah Impian

9:52 AM Yanty Lee 7 Comments

Salam u olls .

Lagi seminggu September berakhir. Sat betoi la masa berlalu pergi. Tak terasa pun. Jadinya , Cabaran 30 Hari pun lagi seminggu akan tamat. Pasni rasa - rasa +Sue Izza ada buat segmen apa pula la ye.


Ok , meh , kita ke cabaran hari ni.


Hari 24 :
Rumah Impian





Mustahil la untuk kan nak berumahkan macam ni , sebab tu hanya jadi rumah impian. Kalau tengok betul - betul , pada ke 3 - 3 gambar kat atas ni , sah - sah nampak sangat Ty lebih suka kan ketenangan. Nak rumah yang menghadap dan berhampiran dengan laut. Dan mungkin sebab tu la sampai sekarang Ty suka bercuti ke mana - mana pun mesti hala tuju ke pulau. 


Miracle ? But who know one fine day , kan? {berangan sangat}

7 comments:

  1. hai salam kenal..
    saya sejak tengok cerita korea tajuk full house 6-7thn lalu kot, terus berangan nak bt rumah kaca tepi pantai..pastu kat laman rumah nak buat english garden..hahaha tinggi angan2 tu..

    ReplyDelete
  2. aminnnn ! wahhh kalau umah kak ty mcm kat atas.. pergh time cuti nak g umah kak ty je lah :P

    ReplyDelete
  3. kita pn suka pulau. tenang je kan..anak2 nk main pasir ke apa xrisau pun.

    ReplyDelete
  4. kalau kak ty ade rumah cmnie, anis nak duduk umah dgn kak ty la.. jadi maid pon sanggup..hahah.. cantikkkk... :)

    ReplyDelete
  5. Lautan , pantai yg cantik bersih dah sebati dgn jiwa Ty nampaknya..kan.

    ReplyDelete
  6. tak mustahil kan ty. mana tau satu hari nanti Allah perkenan amin amin

    mabeles sangat kan kalau rumah betul-betullllllllllll mengadap laut, bukak pintu terus terjun laut perghhhhhhhh

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen