Permohonan Rebet RM200 Telefon Pintar - Berjaya

9:20 AM Yanty Lee 14 Comments

Salam u olls ,

Monday blues? Selamat bekerja di pagi Isnin , dengan lafaz  بِسمِ اللَّهِ الرَّحمٰنِ الرَّحيمِ semoga kita semua mencari rezeki yang halal pada hari ini dan hari-hari seterusnya,Amin.

Selepas hampir seminggu Ty mencuba untuk mendaftar bagi permohonan Skim Rebat RM200 Telefon Pintar yang telah berlangsung pada 1 Januari 2013 lepas dan hari ni baru permohonan Ty berjaya. Alhamdulillah. 

Maaf certain details Ty putihkan.

Niat Ty mohon rebet ni sebab , Ty nak bagi untuk mummy Ty yang bercadang nak beli telephone baru. Menurut mummy nak beli bila dapat gaji dan bonus bulan Januari ni. Walaupun Januari is my birthday month , rasanya tak salah kan kalau Ty yang bagi hadiah dekat orang? Birthday mummy? On Macrh , advance birthday gift. Nanti bulan Mac , surprise!

Lepas ni boleh berWhatsApp , berWeChat, berViber , berLINE , berINSTAGRAM , berFacebook dan ber-ber bagai la kan dengan mummy. Ada rezeki boleh angkat smartphones juga untuk daddy. Okay , Ty dah boleh bekerja dengan tenang, walaupun tak berapa sihat. Yang mana tak mohon lagi , lekaih la mohon.

Ok , jangan nak blues sangat , kerja kena jalan. Daaa..

*Nak mohon 10ribu tiket percuma pergi balik pula*

14 comments:

  1. Replies
    1. Haha , haruslah apa yang layak terima grab it and apply. Use it wisely. Haha.

      Delete
  2. sapa nk bagi rm200 tu kan Ty...ambik aje le...he..he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes! correct grab apa2 je nak bagi..

      Delete
  3. akk daftarkan untuk weeda td :p berjaya! haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. syabas! Eh asal akak tak isi untuk akak? Hehe soklan cepu emas.

      Delete
  4. saya macam dah terlambat je nak apply ni??hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. X terlambat la kalau X melebihi had umur bro Boni...hehehe

      Delete
  5. dkna cuba skali jer..pastu dah mls nk cuba :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..cepat nye putua asa. Try la lagi.

      Delete
  6. Saya tak try lagi..boleh lagi ke ek..huhu

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen