Giveaway Mialiana.com

8:55 PM Yanty Lee 34 Comments

Salam u olls,

Ty nak mencuba nasib dengan join GA dari blogger otai Mia Liana , korang pun jom la join sebelum 10 Jan ni.


Saya paling suka entri Kisah Masa Newbie : Tidak Sengaja Boleh Ada Blog di Mialiana.com kerana mengingatkan Ty pada awal berblogging dulu , Ty pun secara tak sengaja juga ada blog. Dan lebih sama la Ty dan Kak +Mia Liana  , dulu blog lama zaman sekolah. Dan xtahu apa link nya tapi post mesti apa yang dapat tru emel dan juga post lirik lagu dari kumpulan BackstreetsBoy , Usher , N'SYNC, dan lain-lain yang femes zaman Ty sekolah dulu. Sayangnya memng xingat langsung dah link tu , berjinak balik sebab officemate yang telah membakar semangat. Dari themptyanty.blogspot.com sekarang alhamdulillah berdomainkan [dot]my. Tapi still rasa masih newbie. =) In Sha Allah , Ty pun nak jadi macam Kak +Mia Liana terus menerus dengan entry yang menarik dan support among the bloggers. 

mialiana.com
Kak Mia Liana ,
Tahniah atas kejayaan sebagai seorang isteri , ibu , pelajar dan blogger.
Keep it up ! All the best in your undertakings.
No matter what across your way ,
Always remember to 
Love Smiley Hi Smiley Blowing Kisses Smiley Peace Smiley Giggle Smiley Blushing Smiley Sly Grinning Smiley Karaoke Smiley
SMILE and SMILE and SMILE

#3 rakan blogger Ty tag untuk sesame join GiveAway ini , 

Mama Maszull
Hainom OKje
Syidah Rasyidah

Selamat berGiveAway semua.
=)

34 comments:

  1. wah, terima kasih tag kte.. harus kte join nnti.. hehehee :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Sila2 Kak Fiza! Ty boring semalam tu Ty gegatai join.

      Delete
  3. Assalamualaikum & salam kenal...
    Emmymazli datang singgah dari segmen yang sama…. Sudi-sudikanlah join segmen emmy pulak yer…
    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html
    Tq so much dear…. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal jugak , in sha allah .

      Delete
  4. Replies
    1. Wah , macam masuk contest besar2 plak.. nebes jadi nyer

      Delete
  5. Mintak maaf Ty OKje tak join tau!

    ReplyDelete
  6. As salamualaikum dan salam kenal dari segmen y sm..

    http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom_5345.html

    sudi2 tuk follow blog ecah,tQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Ecah... Tq sudi singgah blog ni, in sha allah akn bls kunjungan.

      Delete
  7. Good luck!
    Singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesame gud luck! Tq sudi singgah blog ni, in sha allah akn bls kunjungan.

      Delete
  8. Arol Mubin datang sini nak ucap, semoga berjaya! Arol pun join jugak. Peserta nombor 55. :)

    ReplyDelete
  9. tahniahhhhh

    http://www.mialiana.com/2013/01/pengumuman-pemenang-giveaway-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah menang!!!!

      Thank you kak mia...

      Delete
  10. Tahniah kerana terpilih sebagai salah seorang pemenang giveaway anjur kak Mia :)

    ReplyDelete
  11. wahh!! cntik mnarik mmg debOom! thniah mnang!! (^__^)v

    ReplyDelete
  12. hadiah telah diposkan dan tracking number ada disertakan dalam entri http://www.mialiana.com/2013/01/hadiah-giveaway-mialianacom-telah.html

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen