dot my ke blogspot

3:37 PM Yanty Lee 18 Comments

Salam u olls,

Ok u olls, isu domain dot my masih tak selesai dan rasa menyusahkan banyak pihak. Maka Ty macam blogger - blogger lain turut kembali ke link lama. Sementera atau tidak bergantung kepada tempoh percuma setahun dulu, Ty akan decide kemudian.

Cara untuk kembali ke subdomain lama [blogspot] :

○ Dashboard blogger
○ Settings
○ Basic
○ Publishing
○ Blog Address
○ Klik X pada link dot my
○ OK

Blog dah kembali beroperasi dengan subdomain blogspot.

#Ty kurang patient tunggu feedback dari AsiaHost, u olls.
posted from Bloggeroid

18 comments:

  1. Assalamualaikum. sheila awal2 dah terkena. terus malas nak pakai dot my. nak blogwalking pun susah. heheehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sheila , dengan host pun terus terminate ke?

      Delete
  2. samalaa kte, back to blogspot.. hehehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. so yang Asiahost terus tak guna ka?

      Delete
  3. dear,cmne nk terminate domain tuh?sakit ati sgt, seminggu tk boley bukak blog..crash hbs :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Will try to figure ut out n let u know ok dear

      Delete
  4. bila dpt tahu jdi mcm tu terus xjdi tuka dotmy

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpayah la tukar , yang ber dot my problem , tukang promo dah ber dot com. 1MID la sangat.

      Delete
  5. Replies
    1. setia hujung nyawa la dengan blogspot.

      Delete
    2. Tak kayo macam Abe la nak ber dot com hukhuk =(

      Delete
  6. yup, free tapi sevis kurang bermutu.. huhuh.. nasib baik blgospot bleh guna mcm dulu, just revert then everything is ok, haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la sekarang ni mcm mn nk close terus acc dengan Asia host tu?

      Delete
  7. no wonder la banyak blog yang masalah nak bukak. pakai je yg biasa no probelm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes , Asiahost tu nak promote tapi senang kata benda free memang macam ni , hampeh

      Delete
  8. hai asmar dtg membalas kunjungan dan follow sini, slm kenal
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi asmar. Thank u. Nanti yanty free ty blas kunjungan ye..

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen