Free Seats from Air Asia

6:19 PM Yanty Lee 8 Comments

Salam u olls ,

Baru ni ada Program Intergasi 1M yang diumumkan oleh Perdana Menteri yang telah menawarkan sebanyak 10,000 tiket percuma ke Sabah dan Sarawak. Walau bagaimanapun , tiket percuma itu telah berlalu dan pun habis. Huargh... T_T (ade sebab kenapa sedih)

Tapi , masih terdapat lagi tiket percuma dari Air Asia. Dan bermula pada 15 Januari 2013 bermula pada jam 12 tengah malam. Kawan yang rapat dengan Ty ada share kan ala-ala poster atau gambar yang berkaitan dengan free seats ni.


Bagi yang bercadang nak bercuti dengan insan tersayang , boleh la bercengkang mata menjelang tengah malam tu. Ty? In Sha Allah tidur je kot , haha tapi kalau sekali lagi kawan Ty call up minta sesama try booking , nampaknya kena bertungku lumus la sikit kali ni. Pengalaman baru ni amat menghampakan.

Selamat merebut peluang keemasan ni ye korang.

8 comments:

  1. Replies
    1. KAn cuma sempat ke nak grab tiket ni. T_T

      Delete
  2. huwaaa.. nak tiket ke Sabah tu, tapi dah terlepas :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. T_T huhu Bintang , sabar2 ya. Ty pun bukan terlepas tapi asal nak bayar je xberjaya. Haiihh....

      Delete
  3. huhu nasib bek aku masih dalam program latihan industri...aku da keje siap tiket2 free ni XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, bukan rezeki ko la namanya. Sabar je la erk. Next time ada lagi nye.

      Delete
  4. pcl tak penah dapatnya free ticket tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty xpernah juga tahun je gedik lebih nk cuba...

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen