Menang GiveAway Bertuah JiwarOsak Dot Com

9:35 AM Yanty Lee 14 Comments

Salam u olls ,

17 Sept 2012 lepas abang FerOz ada anjurkan GiveAway Bertuah JiwarOsak Dot Com dengan beberapa sponser hebat yang lain.

Dan Alhamdulillah , Ty ada menang dari tak de kan ?

Dan semalam lepas jemput mummy di Putrajaya Sentral , sebab mummy balik kejap ke Penang atas urusan peribadi sedikit. Balik je rumah , mummy  masuk bilik Ty dan kata "Naah , ada parcel for you". 

Yeah !

Hadiah GiveAway dari sponser MahaMahu dah sampai di rumah di Penang rupanya. Thank you for the gift! 
Nice mug , ain't it? 

Again , THANK YOU! Lepas ni boleh la berblogging sambil teguk air dari mug ni , erk. 

XD

14 comments:

  1. Thanks lah kerana sudi buat entry ni.. but anywhere sorry lambat and tahniah sekali lagi and jgn lupa sertai contest kat Mahamahu lak ok hehehe.. Insyallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro [email protected] , No prob. It's so cute. In Sha Allah , nanti Ty ada masa Ty join contest bro pula. Hee Hee...

      Delete
  2. wah... bestnya dpt hadiah.. doakan dhira jugak ya... dhira join http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/01/giveaway-newyear-2013-jiwarosak.html

    :)
    done folo sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha dhira : hee hee , Hadiah biasa2 je. Okay2 All the best. Thank u for the drop by.

      Delete
  3. Replies
    1. Hehe kak Fiza bila nak buat GA ni , haha

      Delete
  4. ini tidak adill.. awat penganjur tak dpat ape2.. grrr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aik penganjur ni lebih nampak haha...

      Delete
  5. wah.tahniah tahniah.. nak pinjam mug tu dua tahun boleh tak??hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiii sampai nak pinjam tu , Xboley!

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen