Empire Shopping Gallery

4:36 PM Yanty Lee 2 Comments

Salam u olls ,

Seminggu sebelum Krimas Ty ke Empire Shopping Gallery di Subang . Tujuan sebenar Ty ke sana sebab Ty ada beli kupon makan di kedai Paratha Espresso


Pertama kali ke sana , alhamdulillah jumpa. Walaupun makanan yang kami makan seperti meatball tak sehebat meatball di IKEA , tapi masih ada kelainan la sikit. Makan sikit je pun tapi kenyang dah, diet ke?




Sambil pekerja kedai ni tengah siapkan order Ty , Ty & Mummy meronda sambil cari mini kek buat Kak Zila yang menyambut hari jadinya pada 5 Dec. Jadi , mummy berkenan kek dari Coffee Bean. Ini dia tapi tag tu dah xde "Happy Birthday" cuma ada "Merry Chrismas". Apa apa je la , janji kek ada.



Lepas makan , kami meronda sekejap dan bergambar sakan sempena dengan deko-deko Krimas yang akan tiba masa tu. Bergambar sampai bateri fon pun dah habis. Sadis betoi.




Gedik time at Tango.


Lepas berjalan sakan walaupun dah kopak , kami pun lik ke Putrajaya. Letih tapi seronok. Akan ke sana lagi bila purse lebat , boleh shop til I'll drop. Hihi.

2 comments:

  1. Okje pernah gi sekali je dulu...minum kat teh tarik!...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh , really. Nanti la nak pi lagi bila2 free. Santai je tempat ni.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen