Tasik Idaman ; Papa Aqish Pulang

10:16 AM Yanty Lee 6 Comments

Salam u olls ,

Baru -baru ni  Papa adik Aqish pulang ke Semenanjung dari Sabah. Lepas kerja pergi amik di Kuala Lumpur. Pergh jem masa nak balik ke Putrajaya balik dan rasa nak termuntah. Sampai Putrajaya dah gelap , malam sudah. Terus tuju ke Tasik Idaman  untuk makan malam.

Si dia pun join kami selepas hantar kawannya di Pekeliling.

Sedikit gambar telah disnap sewaktu menjamu selera bersama , tapi mama Aqish yang seronok lebih yang Aqish terkebil-kebil macam tengah re-call tang mana la dia pernah tengok muka laki ni. Kecian kan , sebab almost 4 bulan papa-nya tak dapat balik. InsyAllah raya balik.

Ini la keluarga Aal & Ayu

Ini si busyek Aqish

Yummy , kerang!

Ikan 3 Rasa

Lepas makan , Ty balik dengan si dia. Si dia sempat bawa Ty ukur jalan di Putrajaya sebelum terus sampai ke rumah. Tak leh nak ganggu Kak Zila nak bermanja-manjaan gitu , aummm.

6 comments:

  1. Replies
    1. Mohd Billy : sudi2 lagi la menziarah ye.

      Delete
  2. tasik idaman kt sungai buah tu ke?ohh,dh dekat dh dgn rumah saya tu.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke nama tempat tu kat sungai buah baru tahu ni . len kali boleh la open table.

      Delete
  3. Replies
    1. Datang la bila2 kesempatan , lepas tu bagitahu Ty ke Abe Que leh jumpa kami geng WhatsApp Putrajaya.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen