Iklan Bernas 2012

1:08 PM Yanty Lee 6 Comments

salam,

Ramai dah kongsi iklan raya yang sedih ni di laman web.

Jom tengok;

klik pada gambar untuk tengok video ini

Sedih kan?
posted from Bloggeroid

6 comments:

  1. ohh...memang sangat sedih T__T

    ReplyDelete
  2. sob sob sob . akk nangis masa tgk td ty :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty sebak gila. Kecian kan kat dierorg. Tak patut betul pakcik teksi tu minta RM10, free kan je la. uwaaa..

      Delete
  3. nangis.. rasa mcm takder org berperikemanusiaan dah yg kt KL tu.. mujur la ada uncle tu yg tolong..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat , Uncle tu pun pening kata "Mana ada rumah sini.." kelakar...

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen