Review Brave

11:45 AM Yanty Lee 6 Comments

Salam u olls ,

Melepak di AEON Cheras Selatan dengan si dia , makan malam dulu di Arena food court dulu sebelum kami masuk ke panggung untuk menonton filem 3D Brave. Kartun? Tak semestinya couple tak leh tengok kartun ye guys!

My meal ,

My favourite !

Beria nak makan tapi too much of pepper, panas je rasa.

Pas je makan bersama , kami pun merewang - rewang dulu sebelum tiba waktu masuk ke dalam panggung.

Movie time ! shh....
BEST!!

Mengisahkan tuan puteri yang hendak dikahwinkan dengan putera raja tetapi dia tidak mahu sehingga telah berjumpa dengan seorang nenek sihir yang telah memberinya sesuatu untuk mengubah nasibnya itu tetapi malangnya ibu nya telah termakan dan berubah menjadi seekor beruang. Akhirnya semua persengketaan terlerai dan putera raja yang ingin mengahwininya turut bersetuju dengan keputusan untuk memutuskan adat istiadat mereka dengan memilih cara hidup yang diingini tanpa dikongkong lagi. Dan akhirnya, ibunya juga telah bertukar kepada asal.

Lepas je wayang habis terus gerak balik. Lapar bantal sudah.

6 comments:

  1. ada tgk hari tuh dekat festival city.best jugak citer ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan , ada moral of the story antara emak dan anak.

      Delete
  2. jomsinggah
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/07/hari-ini-aku-nak-join-segmen-dari-kak.html

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen