Baskin Robbins is ON

2:27 PM Yanty Lee 10 Comments

Salam ,

Ty dapat tahu yang Baskin Robbins's deal masih on . 
What deal?  
Ala kes yang semua orang kecoh - kecoh kan di Facebook atau Twitter
Walaupun  Datuk Lee Chong Wei tewas untuk mendapat pingat emas ,
 tetapi Baskin Robbins masih tetap memberi seluruh rakyat Malaysia ais krim percuma.



Korang yang rajin nak beratur untuk satu scoop ais krim boleh la pergi ke seluruh outlet Baskin Robbins , Malaysia.

 Bermula jam 8.00 malam hingga 10.00 malam

10 comments:

  1. laaa,,, klate bukn ada baskin robin pun,, wekkk geram plak rase,,,

    ReplyDelete
  2. mlm ni mmg serbu baskin robin..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty tertiba nak demam , so no ice - cream!

      Delete
  3. Akak ingatkan semalam ,tgk ramai je beratur .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ni yang ty tahu , nak gi beratur ke kak?

      Delete
  4. assalamualaikum yanty...betul tu semalam punyalah ramai org yang beratur nak ambil aiskrim Baskin Robbins free ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai kan semalam , Ty tak kuasa lah nak pergi beratur tambahan selesma yang teruk macam nak demam.

      Delete
  5. tak pi pon..hoho..lenkali lah boli sondiri..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan , mampu nak beli sendiri lagi dari bazir masa nak beratur panjang berjelang.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen