Iftar #4

by - August 02, 2012

Salam semua ,

Ramadhan ke 3 Ty stuck di hospital sebab si dia menjalani minor operation sampai about 11 malam. Maka berbuka lah Ty di hospital di bilik menunggu sebelah bilik bedah.

Okay , hari Selasa bersamaan Ramadhan ke 4 , selepas si dia dah dibenarkan keluar dari hospital , dapatlah Ty berbuka puasa dengan dia yang telah mendapat 2 minggu MC. Jeles tak ? Ty pun jeles okay!!!

Kami sekali lagi ke Tasik Idaman , dan kali ni makan umpama berdua puasa sedangkan dia mana boleh puasa. Teet!

Evening View

Ikan Siakap 3 Rasa

Sup Campur

Sotong Celup Tepung

Kailan Ikan Masin

Lepas berbuka , kami pun balik rumah dengan perut yang kenyang macam ikan buntal. Mata pun dah kuyu dan dah tak lapar makanan lagi tetapi lapar bantal. Oh bantal buchuk ku!

You May Also Like

2 comments

  1. assalamualaikum,

    sama dengan makananan saya berbuka waktu kat kuala perlis baru ni..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumusalam....

      ya allah, kebetulan yang sungguh menabkjubkan. hehe..

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen