Iftar #4

8:30 PM Yanty Lee 2 Comments

Salam semua ,

Ramadhan ke 3 Ty stuck di hospital sebab si dia menjalani minor operation sampai about 11 malam. Maka berbuka lah Ty di hospital di bilik menunggu sebelah bilik bedah.

Okay , hari Selasa bersamaan Ramadhan ke 4 , selepas si dia dah dibenarkan keluar dari hospital , dapatlah Ty berbuka puasa dengan dia yang telah mendapat 2 minggu MC. Jeles tak ? Ty pun jeles okay!!!

Kami sekali lagi ke Tasik Idaman , dan kali ni makan umpama berdua puasa sedangkan dia mana boleh puasa. Teet!

Evening View

Ikan Siakap 3 Rasa

Sup Campur

Sotong Celup Tepung

Kailan Ikan Masin

Lepas berbuka , kami pun balik rumah dengan perut yang kenyang macam ikan buntal. Mata pun dah kuyu dan dah tak lapar makanan lagi tetapi lapar bantal. Oh bantal buchuk ku!

2 comments:

  1. assalamualaikum,

    sama dengan makananan saya berbuka waktu kat kuala perlis baru ni..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumusalam....

      ya allah, kebetulan yang sungguh menabkjubkan. hehe..

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen