Buy 1 Free 1 - Pizza Hut / McD / Starbucks

3:33 PM Yanty Lee 6 Comments

Salam u olls ,

Ty nak kongsi kupon -kupon yang menawarkan "Buy 1 Free 1" di Restoran Pizza Hut , McDonald dan Starbucks. Ty kongsi apa yang Ty perolehi dari emel dan Facebook dari rakan-rakan sahaja. Dari francais lain Ty tak pasti pula ada ke tak , korang search  la sendiri ye.




Korang kalau nak print , click pada gambar di atas kemudian print screen dan crop gambar dahulu sebelum dicetak. Selamat menjamu selera di akhir 9 hari terakhir dalam bulan Ramadhan.

6 comments:

  1. Replies
    1. Apa lagi jom la , Ty dgn Boyfie la kot =) mana nak lepak?

      Delete
  2. yg paling dekat pun, pizza hut je.tapi dah expired pun.nk g mcd n starbuck, jauh bangat.merentas negeri.hehe

    ReplyDelete
  3. kite kat perlis.huhu.yg ada kt cni pizza hut dgn kfc je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pizza Hut ty dah lepas pun. Nanti ke town sikit mesti ada kan Starbucks / Mcd.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen