Penang for 1st Ramadhan

5:55 PM Yanty Lee 2 Comments

Assalamualaikum & salam u olls,

20hb lepas , Ty cuti . Ty ada benda kononnya banyak nak settle kan. Alhamdulillah semuanya sudah pun settle.

Lepas mummy dan kakak ros balik kerja separuh hari , kami bergerak pulang ke Penang.Dan sepanjang perjalanan sangat smooth tapi malang nya setiba kami di plaza tol Juru terus kami sangkut dengan kesesakan yang melampau. Bayangkan dari Juru ke Jambatan Pulau Pinang hampir sejam setengah. Apa pun tak boleh!

Lucky thing is mummy yang drive after we had our stop.

Sebelum melepasi tol Juru .
SMART TAG pun jem? APTB!

Selepas melepasi tol Juru.

Di kala Ty boring dengan kesesakan yang dialami.

Setiba di persimpangan nak susur masuk ke Jambatan Pulau Pinang , tiada dah kereta yang nak ke Pulau pun. Huh lega, dan kebanyakkan kereta nak menuju ke sebelah seberang , Kedah atau pun Perlis mungkin.

Dapat lah Ty bersahur dan berpuasa yang pertama dan kedua dengan daddy dan semua di Penang. Hooray!

2 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen