Baskin Robbins is ON

by - August 08, 2012

Salam ,

Ty dapat tahu yang Baskin Robbins's deal masih on . 
What deal?  
Ala kes yang semua orang kecoh - kecoh kan di Facebook atau Twitter
Walaupun  Datuk Lee Chong Wei tewas untuk mendapat pingat emas ,
 tetapi Baskin Robbins masih tetap memberi seluruh rakyat Malaysia ais krim percuma.



Korang yang rajin nak beratur untuk satu scoop ais krim boleh la pergi ke seluruh outlet Baskin Robbins , Malaysia.

 Bermula jam 8.00 malam hingga 10.00 malam

You May Also Like

10 comments

  1. laaa,,, klate bukn ada baskin robin pun,, wekkk geram plak rase,,,

    ReplyDelete
  2. mlm ni mmg serbu baskin robin..hihi

    ReplyDelete
  3. Akak ingatkan semalam ,tgk ramai je beratur .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ni yang ty tahu , nak gi beratur ke kak?

      Delete
  4. assalamualaikum yanty...betul tu semalam punyalah ramai org yang beratur nak ambil aiskrim Baskin Robbins free ni...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai kan semalam , Ty tak kuasa lah nak pergi beratur tambahan selesma yang teruk macam nak demam.

      Delete
  5. tak pi pon..hoho..lenkali lah boli sondiri..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan , mampu nak beli sendiri lagi dari bazir masa nak beratur panjang berjelang.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen