Johnny's Steambout | 8 Jam

11:06 PM Yanty Lee 4 Comments

Salam u olls,

Baru-baru ni lepas kerja Ty dan si dia ke Alamanda. Kami singgah ke Johnny's dan makan steambout untuk makan malam.







Lepas makan kami bergegas untuk ke panggung. Layan filem 8 Jam.


Kisah seorang anak muda yang menghabiskan sisa hidupnya sebelum 8 jam ke tali gantung dengan menceritakan sebab-sebab dia berada di penjara. Sewaktu kecil lagi dia telah menyaksikan ibu kandung dibunuh di hadapannya dan sejak itu dia di hantar ke sekolah anak-anak yatim. Di situlah dia mengenali kekasih yang amat dicintai dan disayangi.Tetapi mereka terpisah bila mak cik kekasihnya itu datang mengambil dan menjaga sehingga suatu hari mereka terjumpa namun bila di saat akhir, dia telah membunuh kekasihnya itu kerana mendapat tahu bahawa kekasihnya telah pun bertunang.

Scary juga kan part last cerita 8 jam ni.

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. waaa...
    sdap yer..

    8 jam mcm best je.. kna tgk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap2x!

      Best la tapi aksi ganas sangat scary.

      Delete
  2. tapi kan makanan kat atas lebih best dari 8 jam. Haha.

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen