Paradigm Mall ; Teh Tarik Place - The Amazing Spiderman

7:29 AM Yanty Lee 4 Comments

Salam u olls,

5th July

For the first time, Ty sampai mall yang agak baru ni ; Paradigm Mall dan atas sebab nya kami nak tengok filem The Amazing Spiderman. Tiket dah pun beli secara online melalui smartphone ku ini. Jadi lepas kerja masing-masing balik rumah dan bersiap. Bertolak ke destinasi selepas Maghrib.

Setiba di sana kami hanya sempat meronda kejap sahaja dan mengisi perut bersama untuk makan malam di Teh Tarik Place.











Melepak je kat restoran ni sebabnya wayang kami lambat lagi and it's midnight movie.



5 ★ ! Best sangat. Dengan hanya minat pada sains dan tersilap langkah dan tanpa sengaja digigit serangga labah-labah yang sedang diujikaji telah menjadikan seorang hero dunia.

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. kte pn tgk cte ni kt paradigm mall..mmg terbaekk r..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tapi hari yang sama ke? Terbaek kan..

      Delete
  2. Mall ni kat penang ke Ty? Dah lama tak makan laksa mcm tu .... selalunya nk mkn laksa yg best mcm tu kt JJ midvalley

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mall ni kt sini kak oiii... Mall bru sebelum smp IKEA dh nmpk... Relly? Jauhnya nk mkn ssedap. Hikhik

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen