Wordless Wednesday : Gift from London

1:00 AM Yanty Lee 12 Comments

Salam u olls ,


Speechless sangat bila terserempak dengan KPP Puan Norhidayu Hashim
panggil macam ada gossip je last - last suruh pilih warna untuk gift dari London .


Thank you , bos ! 



12 comments:

  1. wahh baiknya boss ty , akk dpt gift dr paris , tetiba ada atas meja , tak tahu sape bagi . ermm ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh , dia bagi pun senyap2 je macam xnak GENG PUAKA len & etc tahu kot.

      #Paris#Indonesia#Russia tu normal dah.

      Delete
  2. untung laaaaa....heeeee....bos kak sue gi oversea asyik bawa balik coklat mahal2...mana la aku tak kembang...adehhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Choc tu sampingan la normally. Yeah mmg asyik kembang kak sue semakin hari hehe

      Delete
  3. wah bestnyer dapat hadiah dr london.. :)

    ReplyDelete
  4. wah..
    bestnya...=)
    sy pula, pg semenanjung pun tak pernah.
    isk isk isk... T__T
    terima kasih ya sebab follow..=))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ty 1st time gi Sabah tahun ni... tapi Semenanjung pun xhabis terjah lgi..

      Delete
  5. Replies
    1. hikhik...dtg dah... org yg jeles dgn gift diterima ni.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen