Domè Alamanda,Putrajaya

7:19 PM Yanty Lee 8 Comments

Salam u olls,

Siapa suka bersantai di Domè Cafè?
dan
Siapa dah ke restoran ni di yang baru di buka sekitar April di Alamanda?

Okay, Ty memang gemar lepak di restoran Domè Cafè dari dulu lagi sejak dah habis sekolah lagi kerap sebab dah cari duit poket. Oh bukan bajet high class tapi memang high class pun. Tapi tetap layan warung-warung kecil tepi jalan ye.

Okay jom skodeng apa yang Ty dah melantak dengan Kak Zila waktu makan tengah hari, hari Jumaat;







Dan yang ni plak dengan si dia ;






Terliur? Banyak lagi menu yang ada dah confirm-confirm lah Ty tak gelojoh nak order semua kan. Some other time pula la. Janji dah dekat sebab ada di Alamanda, Putrajaya. Any time pun boleh singgah.

Korang nak gi ke? Ajak lah sama erk.
posted from Bloggeroid

8 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen