Segmen : Bloglist Ramadhan

10:46 AM Yanty Lee 24 Comments

Salam u olls,

Macam mana hari ke dua berpuasa?
Sebelum bersiap untuk balik ke Putrajaya dari Penang, Ty nak ambil kesempatan join Segmen : Bloglist Ramadhan daripada Aku Si Jebat


Klik SINI untuk join

Menurut Aku Si Jebat bloglist ini adalah sepanjang bulan Ramadhan,sebulan sahaja.

Berminat? Join lah sebelum segmen ini ditutup 11. 59 malam ini @ 22 July 2012.

Salam perkenalan ye!
posted from Bloggeroid

24 comments:

  1. follow blog awk.jempot ke blog saya

    http://misskpoppers.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  2. salam ramadan.. hai tq join segmen sy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadhan Mubarak juga , Sesama. No big deal , nnti akan buat bloglist bila dah settle list peserta.

      Delete
  3. hye salam ramdhan
    jemput join n promote my first give away
    http://edyfee.blogspot.com/2012/07/my-first-give-away.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Edy Fee ,
      Salam Ramadhan Mubarak juga ,
      Akan singgah , Insyallah akan support Edy Fee's 1st GA.

      Delete
  4. Salam ziarah ramadhan, follow blog awak ye, sudi2lah jenguk ke blog saya
    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadhan Mubarak Sis Syaz Blackrose ,
      Terima kasih sudi singgah dan follow serta support sesama .
      Keep in touch.

      Delete
  5. Bw here :)
    http://kisahemasputih90.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank U Emas Putih kerana BW.
      Keep in touch,Selamat menunaikan ibadah puasa.

      Delete
  6. selamat bersegmen ty :) sis pun join tp BA nyer .. xde keje , duk join segmen je lah :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kak oiii...yang Ben nye xsempat.dah tido awal haha

      Delete
  7. Replies
    1. yeye...thanks Dya, do keep in touch ye

      Delete
  8. Terima kasih, blogwalking ke blog saya... :)

    ReplyDelete
  9. folo u..folo me back yeah..

    http://ajoschannel.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Hai.. jalan2 dari segmen yg sama.
    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. follow awk blik.... :)

    http://yuhanashiraen.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen