Taco Fries

7:27 PM Yanty Lee 2 Comments


Salam u olls,
Korang kalau selalu lepak ada order snek tak? Macam Ty,  lebih suka order French Fries tapi tak leh lawan fries McD.
Tapi kali ni Ty sambil teman si dia layan bola,  sedang Ty belek menu Ty pun order Taco Fries.  Teruja dengan hiasan fries ni, tapi nak habis kan sorang memang tak dapat u olls.
Kat mana Ty makan ni?
- Bintang Bistro & Restaurant Taman Equine
bukan sekadar makanan barat tapi pelbagai jenis makanan ada, Ty suka breakfast sambil menikmati roti canai bukan hasil air tangan mamak ( dulu la kerap). Jom lah cuba singgah dan rasa juga.
Published with Blogger-droid v2.0.6

2 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen