Bonanza Sushi King RM2

10:39 PM Yanty Lee 0 Comments

Salam u olls,

Minat makan Sushi? Yanty makin minat pun sejak kawan baik kerja di restoran Sushi King di Penang.

Okay, Sushi King kembali ber-bonanza dengan harga terendah ; RM2/- je.
Buat pengemar sushi mesti dah serbu.



Yanty dah serbu restoran Sushi King, Alamanda semalam selepas waktu kerja tapi tak sempat bergambar sangat sebab lebih pada memgejar masa 45minit yang diberi.

Kalau offer ni memang tak de istilah own sweet time. Kena beratur luar restoran untuk tunggu giliran.

Tak macam bulan lepas, sebab teringin sangat nak makan sushi maka bawa Mama Zila & Aqish makan. Tenang tak tenang juga la suasana bila Aqish marah mama nya yang lambat suap dia.






Masa makan sushi semalam, teringat dah kat Aqish tapi ramai orang tak boleh bawa sebab dia pandai makan dari mama dia yang baru tahu sedapnya sushi sebenarnya.

Okay. buat yang tak pergi tu cepat-cepat lah pergi selagi Bonanza masih ada. Boleh makan banyak-banyak dan jimat. Tapi..... jangan pula gelojoh makan macam tak pernah jumpa makanan ye.

Enjoy your day with Sushi King.

posted from Bloggeroid

0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen