Floria Putrajaya 2012

11:05 AM Yanty Lee 8 Comments

Salam semua,

Kali ni Ty ke Floria Putrajaya dengan mummy,kakak & si dia. Tahun ni Floria Putrajaya bertemakan bunga kertas.

Dan Ty rasa biasa-biasa ja kali ni, tapi sewaktu berjalan hanya pada awal 10-15minit je semua berjalan sekali dan tertiba semua bawa diri masing-masing dengan kamera nak bergambar dengan decoration yang ada.

Dari lensa Ty;
# klik pada gambar untuk tumbesaran

















Okay dan banyak lagi gambar di album Facebook. Tidak panjang entry ni hantar dengan gambar pula kan.

Øh! Yang sweet nye dalam berpecah belah tertiba dah jumpa si dia, tapi asyik suh gi ler jejalan lagi dan Ty pun pergi la dan sangka dia dah penat berjalan tapi tidak ye kengkawan. Al kisahnya, dia tengah belikan Ty a rose. Dia datang kat Ty and bagi. Hehe..touching weyh..sweet gila tapi public jadi xley nak over-over pula kan.




Haaa itu lah rose yang Ty dapat dari dia, pastu dapat kaktus juga. Kononnya nak letak di pejabat tapi elok je Ty menjaga semuanya di rumah sebab pas lik dari Floria Ty turunkan semua barang dan sempat dinner di rumah sebelum keluar jumpa Abang Ewan pula yang datang dari Temerloh untuk hadiri kursus.
posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. waaa , dapat rose ! sweet! . ty .. nape masa akk pegi keadaannya xsecantik ni? ke sebab akk pegi tu malam , so xjumpa tempat2 cantik ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malam la lagi cantik sebab dengan lampu. Rose? Ty lagi terkejut..

      Delete
  2. waaa..sweetnye dapat bunga rose ! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi....boyfie muka he ganas tpi xthu lak dye leh tfikur nk blikan bunga rose...terharu

      Delete
  3. mmg sweet dpt bunga ros. sy xpernah belikan NurAsmawani bunga, hehhehehe. xreti sb sy xromantik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. abe Que, Dia pun xromantik pun tpi buat2 romantik dan blushing je

      Delete
  4. Dah lama tak gi putrajaya Ty.... yang bestnya.... dan okje dah tauTy mesti mimpi sampai ke bintangkan malam tuuuuu....dpt roses! Eleh ...eleh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bunga ros dan dia hanyalah kenangan sis. Haha mlm tu je la kot mimpi tapi skrg dh xde lg mimpi :-)

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen