Bangsar Village dan Ayam Golek Pantai Dalam

4:34 PM Yanty Lee 0 Comments

Salam u olls,

Fisrt time sampai Bangsar Village lepas mummy check -in kat tempat akan dihadirinya untuk seminar nanti.

I adore with the parking card ;



Kami ber-6; mummy, qaqaq, kak zila, adek quish-quish, si dia and me hanya berjalan kesemua aras dan YES! Ada Toy'R'Us , dan adeq aQish pun bijak senyum dan terus nak kat tok mummy. Kelakar dan banyak akai betul. Maka dia pun dapat lah hadiah dari tok mummy.

Semua lebih nak makan nasi daripada restoran yang ada di sini. Jadi GPS @ si dia pun suggest nak bawa pergi makan dekat area Pantai Dalam.

Dekat restoran ni yang femes amos; Ayam Golek. Si dia dan mummy yang order dinner kami malam tu.





Sedap weyh!

Okay we all are so bloated, yet have to send mummy first then my beloved and the last kak zila and aqek Quish-Quish. Finally, Home!

Korang serbu la juga!

posted from Bloggeroid

0 comments:

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen