T-Shirt Kelab Blogger Ben Ashaari

1:43 AM Yanty Lee 4 Comments

Salam u olls ,



Syukur, Alhamdulillah sebab parcel yang Ty tunggu dan nantikan dah pun selamat sampai dari pencetak baju Kelab Blogger Ben Ashaari yang Ty dan geng group Whatsapp tempah daripada Angah. Debaran menunggu parcel ni sebenarnya seumpama debaran menunggu keputusan SPM hokayh u olls. Dari hari Isnin , tertanya-tanya bila nak sampai parcel. Kenapa Ty risau nya adalah sebab hampir #13 helai baju telah diposkan ke alamat Ty (pejabat). Agak membimbangkan la mana kotak parcel ni kan tapi bila dah sampai Jumaat lepas, terasa cam satu beban dah selesai. Tukang order dah lepas, tukang pastikan baju semua geng selamat dah pun sampai cuma nya untuk ketemu semuanya dan serahkan ke tangan masing-masing je tak lagi selamat. In sha Allah hari Sabtu akan datang ada majlis berbuka bersama nanti lah khabarnya mereka semua akan dapat berbaju baru.

Hooray! Dah ada 4 baju dengan corak dan warna berlainan. Dan hanya 3 dari Kelab Blogger Ben Ashaari dan satu lagi ialah group Kami Blogger Utagha.

Puas hati dengan material baju kali ni, harap semua geng pun akan puas hati. In sha Allah. Sakan bergaya dengan baju je pun u olls, bukan blogger pun. Eh!

Credit to Mawardi Yunus for the design.

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Replies
    1. Mesti la baju baru dengan hasil design dia. Pergh. We want more. Eh , ley ke cenggitu.

      Delete
  2. ehem ehem..huntong laaa dpt baju baru... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yolah kito sumo ha yang huntong nya. Macam dio tak ado baju baru , grrr. ahaks

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen