Hanya Dengan Nama

9:17 PM Yanty Lee 4 Comments

Salam u olls , 

Huh! Kenapa mengeluh erk? 
Recently heboh dengan video "Couple Seminggu". Apa pun , Ty rasa tak adil untuk tuding jari dan memaki hamun kedua pasangan tu , just that "All the best" in their life.

But , Seminggu juga Ty mula nak kenal seorang kenalan juga la kiranya. Tapi dalam tempoh seminggu ni, memang Ty rasa fishy. Bak kata kawan - kawan , layankan aja. For those yang know me well , they know why I dah tak amik port on this issue and move on.

funny part.
2 situation.

bila ; 
i) kawan daddy si tukang tilik saja syok2 tilik my future. 
DAN
ii) kak sue , kawan blogger yang sememangnya dah macam kakak sendiri pula berkata.

Kata - kata kedua orang ni , sebijik dan sejibik u olls. Bukan nak percaya kepada si tukang tilik cuma mungkin kebetulan sahaja.Apa yang mereka berdua dah sampaikan pada Ty , Ty rasa macam ada betul nya. Memang tak disangka pula betul , itu pun setelah hampir seminggu makin rapat hanya melalui SMS dan CALL. Dari sini , Ty dah rasa pelik , Why no Whatsapp atleast? Kan? Teruk sangat ke zaman IT dan gadjet sekarang still berSMS. Hello , even my mom pun dah advance hokayh. K , just put it aside. 

In life ,
no ones like to be fool
but
if LOVE
everyone wants it without asking and begging for it.

Weird is , a week fall. Meet this "friend". Just wanted to know - AGE. Shocking me , babeh! Why? With the numbers that I got the respond back. Spontanly I say  - so don't lie , proof if by giving me ur I/C. Taraaaa... Dapat tengok lesen , memang tanjat gegurl. What a lie I got today , lie that at those AGE I've seen by my own eyes on the licence , takkan la single lagi  noks. Weirdo! Okay , thinking positive , jodoh tak sampai lagi. Teet. Umur dah tak penting. Tapi Ty xde la amik port sangat sebab girlfriends yang know about this "friend" pun tahu yang Ty cam layan tak layan. Berani redah sampai tahu benda betul and bak kata kawan baik di Penang ; "...not bad but too bad...." ; rupa memang not bad tapi sayangnya dia kantoi dengan Ty.

Kantoi hanya dengan nama sahaja u olls. Mengelaklah sejauh mana , Ty godam je internet ni , semua nya terpampang dan segala persoalan telah pun terjawab. Pada mula , niat tak nak la malukan orang cenggini. Ty fikir get rid away by no more contacting je. Last saying tu hope this kind of person out there , better watch out la before trying to peeps on others girls. Zaman dah semakin maju , SKMM pun tak galakkan benda yang tak baik tersebar meluas di internet , tu cuma Ty tergodam sebab terkenang macam ada betul kata-kata 2 orang yang bercakap dengan Ty. Atleast Ty tak la kena tipu , ditipu kan , cukup la pernah penat bela biawak hidup , bila dah kenyang dan dapat port baik mana kenang jasa kita. 


Haha ! funny kan , apa la orang ni. Jangan de up vid janji bagai sumpah serana sudah , SMS tak nak mengaku bersalah u olls , Ya Allah parah sungguh la dak ni. Back off la brader!

Seriously sengal saiko!
U just mess with a wrong person , dude jerk!
GOTCHA!

4 comments:

  1. Hilangkan derita sakit batu karang dengan ubat yang diimport khas dari Vietnam. Kini boleh didapati di Malaysia. Layari laman saya untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  2. PERGHHH......ku jejaki smpi ke lubang cacing la nie erk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Holah , gile la orang ni , bukan sebarangan okay , segala lubang juga yang ada Ty kena jejaki janji tak kena kat diri sendiri.

      Delete
  3. Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen