Iftar #10

8:02 PM Yanty Lee 4 Comments

Salam u olls,

Selamat beribadah di bulan mulia ini.
Banyak sebenarnya Ty nak up kan entry , tapi tidak berpeluang.
Entry ni Ty sebenarnya up kan ketika Ty sedang berbuka puasa di rumah dengan kakak dan mummy Ty.

Pe juadah berbuka u olls untuk hari ke #10 berpuasa?

Memandangkqn ade kerja yang datang tak diundang di pejabat tadi telah menyebabkan kekalutan sikit tuk mummy menyediakan masakan tuk berbuka tapi sayangnya sedang kami 3 beranak sibuk di dapur , tetiba gas habis pula.

Sementara tunggu orang nak hantar gas, kami hanya berbuka dengan ;





Dah habis berbuka puasa pun , brader rider gas tak juga sampai. Mummy pun ajak dating je la , yang mana persiapan tuk masak tadi akan dijadikan makanan tuk bersahur kejap lagi.

~Bersederhana itu amalan kita , bukan membazir mengikut nafsu.~
posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. wah.. terbaik.. berbuka dengan strawberry tu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. HeHeHe , sangat terbaik Bro. Cenggini hari2 , slim u!

      Delete
  2. Kurma + stobery = Manis masam . oke la tu,balance dalam perut..tapii.kesiannyaaa..kat ty tak,,kesian kt mummy .. :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huargh , akak tak kecian kat Ty , ahaks I know U know. Oh"Samurai". teet.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen