Kenanga Wholesale City

12:01 PM Yanty Lee 4 Comments

Salam u olls ,

Semalam ke Kenanga Wholesale City dengan Kak Fiza Fantagiro & adiknya ; Weeda si Tira Miz U. Sebelum ni geng gegurls dah ke sana pada hari weekdays dan al kisah tu biarlah menjadi rahsia dan nostalgia kiterorang je. Sebabnya sorang - sorang banyak langsi dan sailang banyak orang tuk "date" tu so susah nak diabadikan di sini gitu u olls.

Kali ni ke sana , terasa banyak pula kedai yang buka dan sangat meriah. Dari pukul 12 tengah hari sampai 3 petang melilau dan yang pasti Weeda paling banyak shopping.



Itu je cheq beli , a baby tee of GEEK.

Ty ikut pun sebab jadi GPS bernyawa tuk Kak Fiza , dan saje melepaks sementara masih ada dekat Putrajaya kena la curi masa dan bahagikan masa tuk geng blogger yang sekepala ni semua.



Lensa camera dan cermin , kami semua (termasuk Qaseh Dalia, kak Sue Izza dan Mieza) memang pantang jumpa. Tunggu lif masa nak balik memang sangat menguji kesabaran serta keimanan tambahan pula bulan puasa ni. Dan itu la kerjanya yang dikerjakan kami, Weeda dah terduduk.

Kekorang kalau nak shopping tuk raya, boleh je terjah tempat ni, lau hat mana nak boria satu family boleh angkat borong lagi murah u olls.

Anyhow, Kak Fiza and Weeda thank you for the short date. In sha Allah , til we meet this coming Saturday.

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. KENANGAN perlu bold ye sebab typo di instag hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaks , re - edit sudah . Typo itu UNIK wei kak. Nampak saja salah orang. Mencik!

      Delete
  2. jeless sey!!!
    asal maken hari semakin nmpk awak kurus ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeles sebab pe pula nye akak syg?
      Ye ke? hati ku di makan kot . LOL

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen