Salah Baca Doa

10:23 PM Yanty Lee 5 Comments


Aduh!

Penat sangat otak , banyak sangat difikirkan. Malam semalamnya tak dapat nak lelapkan mata , sedangkan pagi tadi kerja. Ternyatalah Monday Blues . Masuk kerja , mampu pandang ja semua workload dengan giler grandpa punya banyak volume nya. Tapi ada taklimat nak out station , gi "bersidai" ala bersantai hampir separuh hari. 

Sayangnya , zero input. Lepu , setengah jam pun terasa dah 3 jam. Raplah betul dak Ty ni , kan?

Dah masuk tengahari , mood kerja datang. Terfokus sampai 5.30 petang. Memang "krem" dah kepala. Tapi superb Yanty , siap juga bhai! Alhamdulillah.

Lepas berbuka dengan geng opis , lik rumah dengan kepala yang sedia tingtong


Ketara nya memang pening , bila masuk lif , gua baca doa masuk tandas! Dush!!!! Ko ghase? Terjaga dari lamunan sekejap. 

Kalaulah baca kuat - kuat pastu ada orang pula. Piiiiiiiiii! Memang tak tau la nak letak tang mana dah muka chomel ni.

Moral of the story , bawa - bawa la berehat Ty oi!

5 comments:

  1. SELAMAT MALAM..RAJIN UPDATE BLOG YE :D

    ReplyDelete
  2. Ish2, sampai silap baca doa yer... nasib tak doa ramai2

    ReplyDelete
  3. naseb x baca doa makan kannn..lalalala

    ReplyDelete
  4. hihihihi nasib baik xde orang

    ReplyDelete
  5. Assalam Ty,
    tu baca dalam ati ker baca kuat2 tu????
    he3

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen