Bertemu Jodoh Di Syawal Pertama

1:18 AM Yanty Lee 8 Comments


Jodoh di hari raya?


Baru tadi ada incident yang buat cheq tergaman. Kena pi Tesco belikan keperluan yang diperlukan tuk Mummy. Masa nak amik troli , xda kudrat nak leraikan 2 troli yang melekat. Tertiba si mamat cina sorang ni datang , sambil hulurkan wallet and henpon dia kata "Hold This". Pastu siap ucap "Selamat Hari Raya".

Melting sat. 
Bukan sebarang melting sebab dia tolong ye , tapi memang entau nia wei !

Just nak highlight kat sini , I am Malaysian and we are Malaysian. Not racist.

Again , Selamat Hari Raya Aidil Fitri Malaysian!

pssttt : teringat kat ex cina pula , haihs.

8 comments:

  1. Betul tu... stop racist! Tak semua cina jahat.. Apapun, hope bertemu jodoh kak ty, kot kot dengan cina tu keee... ececececece

    ReplyDelete
  2. nice.. mana tahu jodoh terlekat kat situ, cina tu jd muallaf.. hehe

    salam aidilfitri... maaf zahir dan batin...
    #BloggerUtara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam Ty,
      saja nak menyelit kat komen Pah Is :P

      Moga kedua2nya bertemu jodoh :)

      Delete
  3. hehehe.. selamat hari raya..

    ReplyDelete
  4. hehehe siapa tahu kan ? kadang2 simple pertemuan gini yang hehehe =D

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen