The Ritz , Putrajaya

4:00 PM Yanty Lee 10 Comments

Salam  u olls,

Makan pe je u olls hari ni , ada sesiape craving for Western? Buat yang ada sekitar area Putrajaya , apa kata korang drop by  kat food court Presint 11, Putrajaya.

Ha ni nak kongsi apakah meals yang Ty perkena ,

The front part of the shop ; The Ritz.

Mixed Bolognese

Side Dishes ;  Long Cheese Hot Dog & Fries.

Spiral Cabonara

Bukan dari gerai The Ritz erk , ni ayam goreng boneless.

Sekadar short sharing  dengan korang. Presint 11 dah semakin banyak fasiliti jugak , tak macam masa Ty tinggal kat sana dulu. Bus stop pun tak ada , hokayh. 

10 comments:

  1. semua ala ala western nih...hehehe..sedapnye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, gerai ni memang semuanya makanan Western.

      Delete
  2. hmm...mcm sedap je~ b0leh singgah ahh ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap la juga,banyak lagi menu yang boleh try. Singgah jangan tak. Hehe

      Delete
  3. okeyh..nmpk sdp...bley try mkn kt sne :))

    ReplyDelete
  4. Presint 11 kat ne ty dekat alamanda ke?....wah spegethi dia macam sedap je!!! lagi satu ayam boneless tu,...teringin plk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak , yang dekat Alamanda is Presint 16. =)

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen