The Ritz , Putrajaya

4:00 PM Yanty Lee 10 Comments

Salam  u olls,

Makan pe je u olls hari ni , ada sesiape craving for Western? Buat yang ada sekitar area Putrajaya , apa kata korang drop by  kat food court Presint 11, Putrajaya.

Ha ni nak kongsi apakah meals yang Ty perkena ,

The front part of the shop ; The Ritz.

Mixed Bolognese

Side Dishes ;  Long Cheese Hot Dog & Fries.

Spiral Cabonara

Bukan dari gerai The Ritz erk , ni ayam goreng boneless.

Sekadar short sharing  dengan korang. Presint 11 dah semakin banyak fasiliti jugak , tak macam masa Ty tinggal kat sana dulu. Bus stop pun tak ada , hokayh. 

10 comments:

  1. semua ala ala western nih...hehehe..sedapnye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, gerai ni memang semuanya makanan Western.

      Delete
  2. hmm...mcm sedap je~ b0leh singgah ahh ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap la juga,banyak lagi menu yang boleh try. Singgah jangan tak. Hehe

      Delete
  3. okeyh..nmpk sdp...bley try mkn kt sne :))

    ReplyDelete
  4. Presint 11 kat ne ty dekat alamanda ke?....wah spegethi dia macam sedap je!!! lagi satu ayam boneless tu,...teringin plk!

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen