Cripsy Popiah

12:28 PM Yanty Lee 20 Comments

Salam u olls ,

Hola!!
Hurm dah 3 hari sistem E-Sila kat office dah tak boleh nak guna. Kerja - kerja semakin bertimbun. Walaupun boleh access Facebook , Twitter , YouTube dan sebagainya. Still it's boring. Tak buka pun semua tu sebab dah malas nak bersocialnetworking. That's why I'm writing and sharing here.


Tengah godek-godek my pisca , terliur pulaks tengok Crispy Popiah. Kalau Ty nak makan Ty akan sebut Popiah ****** . #Hashtag Sentap pula nanti kalo Ty terlalu direct, sorry ye but certain kenalan je tahu. Please don't comment it , honey! Ty mula gian nak makan pun lepas mummy  ajar konon tak nak bagi makan makanan yang berat-berat. Selalunya kalau pi MidValley , mummy akan tapau. Tapi sekarang sejak dah menetap sementara di Putrajaya , Alamanda la port nya.

So the yummeyh , u olls!


Pekena dengan Green Apple Juice + Coconut Shake.

20 comments:

  1. pergh coconut shake tu nmpak menyelerakan..

    ReplyDelete
  2. coconut shake tu sedapnya. sis mmg suka la :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hikhik;-) nanti ajak ♡ pi mkn la k.

      Delete
  4. Replies
    1. alololo tgh2 mlm lpo , keciannya...

      Delete
  5. Sedapnya..dah lama x mkn popia goreng..

    ReplyDelete
  6. wahhh sedap je bunyi nye kan

    coconut shake pon menggoda auww

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboii sis dgn minuman pun ley tergoda erk.

      Delete
  7. Tengok air tu pun dah tau dekat food court alamanda. Hehe.

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen