Taman Warisan, Putrajaya

10:56 AM Yanty Lee 20 Comments

Salam u olls ,

Lunch apa plan hari ni? Long break la katakan.

Ty last two week Friday , lepak Taman Warisan , Putrajaya .Ty makan bihun sup tapi tak sempat nak bergambar sakan sebab kelaparan so semua dah sendat dalam perut. Masih tak kenyang pula tu, bedal Roti John yang femes amos kat situ.

Roti John
-panjang plak tu , lapaq bebenor-

Lepas makan , ada masa lagi dan mata terpandang kat sebelah dalam tempat makan tu ada jual macam-macam, ronda la pa lagi kan. Banyak cokelat dan biskut zaman kekanak vitagen yang sekarang ni payah nak jumpa. Tapi Ty borong cokelat susu je. Tapi kan , tak sebest dulu. Sadis.

Cokelat Susu
-hangpa panggey pa?-

Naah , Ty tempek map ke Taman Warisan ni. Leh pi pekena Satay Hj Samsuri juga kat sana macam-macam la ada boleh sumbat dalam perut.


Selamat menerjah la ye!

20 comments:

  1. sama cam my sister..one of her fav eatery....
    penah makn roti john ctu..mmg marbeles...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Makan selagi boleh makan , nnt dh sakit mcm ritu...pergh! azab2...

      Delete
  2. Bila tgk cekelat susu tu teringat zaman kanak2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan , tapi xsesedap yg dulu2 pun =)

      Delete
  3. Balas kunjungan dan folo sini..keep in touch

    ReplyDelete
  4. wow.. dah macam program jalan2 cari makan je ni.. menyelerakan betul.. >o<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...ramai yang whatsapp ckp macam tu..tapi bukan food blogget pun yer.

      Delete
  5. lawat sini :) tadi baru lepas membe cerita pasal roti john putra .. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lorh..kebetulan ye. Femes betul la bgi org yg duk Putrjya..

      Delete
  6. hai yanty, sedapnya burger tu, teringin pula nak makan roti john tengah malam buta ni hgehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi..donny. Hihihi...dah klh org mgndung yg mgidam dh pagi2 buta duk teringin.

      Delete
  7. lama tak makan cokelat tuuuuuu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heehee ley je gi cari kt sana.... Ahaks...Blikan skli ye

      Delete
  8. x pernah gi lagi..
    ada kesempatan akan singgah :)

    ReplyDelete
  9. Ty ni macam macam tempat dia gi tau...dah lama tak makan roti john!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dari Alamanda , cer ikut jalan ke Presint 16 yang ada pasar , petronas..atas je lagi sis.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen