Terpaksa Berpisah

10:01 PM Yanty Lee 16 Comments

Salam u olls,

Home sweet Home!
Kenapa? Sebab nya lepas kerja Ty sempat balik rumah dan terus shoot pi Giant Batu Caves. Tujuannya sebab nak bagi netbook Ty kat kawan lama untuk digodek-godekkan apa yang patut. Harap sangat my lil baby akan sihat sediakala.

Firstly memang dah pissed off bila guna netbook Ty tu. Too slow, macam berat sangat gitu. Dan recently, asal tengah browsing the net tru Google Chrome yang sadis. Semua tab asyik off on by its own dan asyik nak relaunch bla bla bla. Oh please, sangat sakit hati hokayh bila syiok-syiok nak surfing tapi lain jadinya - spoil mood aje.

Secondly memang ada niat nak reformat atau buat sesuatu bagi netbook Ty baik pulih semula. Dan bila ada kawan nak tolong tengokkan rasa happy sangat. Tapi tu la, jauh kan Ty terpaksa berpisah dengan netbook Ty. Ty di Putrajaya dan my lil pinky kat mana.

Haila, boring-boring. Kerinduan sudah. Hoping sangat netbook Ty will be better as soon as possible.
Amin.

posted from Bloggeroid

16 comments:

  1. moga dpt recover le netbook ty tu...
    mesti byk memori kan???

    ReplyDelete
  2. netbook nak rehatlah tu, takpe bagi servis sikit. moga lepas nih ok dan lebih laju netbook tu berlari eh silap loading hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. rehat pun nk kn mlabur berapa pula ni kat dia haih la.

      Delete
  3. hai ty..

    moga notebook awak akan kembali pulih segera.. salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Donny..

      Ty pun harap macam tu la hendak-Nya.

      Salam perkenalan jugak!

      Delete
  4. sabar ye, dia pun nak sihat juge.. hehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la , tengah belajar tu jdi insan yg erti apa itu redha hihi

      Delete
  5. netb tu dah penat tu ty. banyak gambar..hihihi..akk ari tu g format lappy..skrg ..dh oke.best je laju..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adeh , lepas Ty hantar baru certains people cakap better duit2 nk repair tu pi simpan n beli laptop bru ja.Haihyaaaaa

      Delete
  6. sabar yea. olhe baiki lagi ok la
    sis ni langsung tak blh baiki.kena tukar yg baru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni fisrt time la akan melaburkan duit utk netbook . So kalau lepas ni dah tak kot. sbb mmg dah lama pun gajet ni berjasa.

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen