Menang Saturday Giveaway by Sasha Bashir

11:07 PM Yanty Lee 20 Comments

Salam u olls ,

*updating previous story mory*


Actually pemberitahuan Ty menang giveaway yang dianjurkan oleh gorgeous celebriti ; Sasha Bashir pada tengah malam yang Ty diserang gatai-gatai seluruh anggota badan seperti Ty ada post entry - Urticaria



Parcel ni sampai di rumah Ty di Penang, so bila lik sana baru Ty dapat buka. Sumpah terkejut bila buka parcel rupanya ada #3 lipstik Avon dari Sasha Bashir. Thank you so much. Tapi sampai hari ni Ty xtenyeh lagi mana-mana lipstik. Jarang melaram , ikut angin Ty. Mostly bila hangout je. 

Korang pun nak menang giveaway dari Sasha Bashir? Senang je , Sasha akan post entry every Saturday, so join la. Bukan lipstik je , ada prefume etc juga. Terjah dan ketahui lah sendiri naaa.

Thank You , Sasha Bashir !

20 comments:

  1. bestnya yanti dapat lipstick free :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe , tapi sayang nak tenyeh boleh x mcm tu hehe

      Delete
  2. bukan 1 tp 3...best gtu....cepat2 le tenyeh...nnti masuk pic tunjuk hasil laraman...leh gtu???....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh , bahek la nanti Ty melaram Ty upload naa Haha.. sengal..

      Delete
  3. Salam Yanty...

    Wah! Menang lipstick Avon tu... Tahniah ye... Nak satu boleh? (^_____^)V

    ReplyDelete
  4. wahh , 3 skali dpt eh .. bak satu! .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sibukla!!! Haha... Kak Fiza mana pakai lipstic murah2..Opss

      Delete
  5. Replies
    1. Boleh2, share dgn semua kat atas, de pun 3 je ni camne.. dilemma haha

      Delete
  6. Best jugak dapat Lipstick kan Ty.... sebab benda tu mmg selalu guna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan , tapi Ty tak tenyeh lagi la sis.. hehe

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen