Prank Call & Gift

11:57 AM Yanty Lee 8 Comments

Salam u olls ,

Dah lama tak update , ni yang nak amik sedikit masa untuk cerita sikit-sikit balik , lepas cuti sakit lama terus xbanyak yang Ty update. BW pun xsangat.

9 November , lepas rakan sejabatan merangkap kenalan dari WhatsApp juga ; Jeeb baru balik dari kursus Cherating tapi sebelum tu dia ada ke Sabah masa Ty had oral surgery dan best part , while Ty tengah sibuk pulun buat kerja yang bertimbun , dia ada WhatsApp tapi memang tak pandang handphone and it's silent so Jeeb yang geletis ni call extention office , guess what ? Ty kena prank call Okay! Memang ngok bin ngek la , so Ty jumpa la dia jap kat depan lif aras office Ty , so glad he gave me souvenir & chocolate dari Sabah. Sangat-sangat terharu, sebab macam Ty sakit teruk kan dapat ni semua. Huhu...  Tapi gigi - rahang still tak kuat so Ty xdapat nak makan beria sangat. 


Thank You , Jeeb !

Dan malam tu cokelat tu Ty bawa juga terus ke Jerantut dapat la Ty beranikan diri sikit-sikit makan slowly di bilik hotel. 

8 comments:

  1. baju tue sgt comel tue . i mean bju souvenier tue hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha , Ty pun heran baca 2X baru cam owh ok.. hehe

      Delete
  2. Replies
    1. Dah kejap je masa kat Jerantut ritu , tapi I xgirly sis.. rimas so dah buka. HAHA

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen