Prank Call & Gift

11:57 AM Yanty Lee 8 Comments

Salam u olls ,

Dah lama tak update , ni yang nak amik sedikit masa untuk cerita sikit-sikit balik , lepas cuti sakit lama terus xbanyak yang Ty update. BW pun xsangat.

9 November , lepas rakan sejabatan merangkap kenalan dari WhatsApp juga ; Jeeb baru balik dari kursus Cherating tapi sebelum tu dia ada ke Sabah masa Ty had oral surgery dan best part , while Ty tengah sibuk pulun buat kerja yang bertimbun , dia ada WhatsApp tapi memang tak pandang handphone and it's silent so Jeeb yang geletis ni call extention office , guess what ? Ty kena prank call Okay! Memang ngok bin ngek la , so Ty jumpa la dia jap kat depan lif aras office Ty , so glad he gave me souvenir & chocolate dari Sabah. Sangat-sangat terharu, sebab macam Ty sakit teruk kan dapat ni semua. Huhu...  Tapi gigi - rahang still tak kuat so Ty xdapat nak makan beria sangat. 


Thank You , Jeeb !

Dan malam tu cokelat tu Ty bawa juga terus ke Jerantut dapat la Ty beranikan diri sikit-sikit makan slowly di bilik hotel. 

8 comments:

  1. baju tue sgt comel tue . i mean bju souvenier tue hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha , Ty pun heran baca 2X baru cam owh ok.. hehe

      Delete
  2. Replies
    1. alhamdulillah dah sembuh sikit sekarang.

      Delete
  3. Replies
    1. Daddy Ray minta ke Baby Ray mintak ni?

      Delete
  4. Replies
    1. Dah kejap je masa kat Jerantut ritu , tapi I xgirly sis.. rimas so dah buka. HAHA

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen