{Dot} my : tQ Innanie Ariffin

4:43 PM Yanty Lee 20 Comments

Salam u olls ,

Firstly Ty nak ucap Terima Kasih pada Innanie Ariffin sebab dah pun menghadiahkan kepada follower-follower dia dengan hadiah yang sangat gempaq. It's a free domain , u olls. Buat yang nak tahu lebih lanjut boleh ke blog nya dan rasanya pemberian hadiah masih berlangsung sehingga 25 Disember @ X-Mas ni. Rebut la peluang keemasan ni.

Dulu 

Kini



Perasan ke tidak u olls , my url dah tukaq? Itu la yang Ty maksudkan pemberian hadiah dari Innanie Ariffin. Ain't it so cool? Dulu link blog Ty is http://themptyanty.blogspot.com/ dan mulai Jumaat malam ke hari Sabtu, url blog Ty dah berubah ke http://www.yanty.my/ setelah bertungkus lumus menelaah tutorial dari Innanie Ariffin dan Cik Syida yang banyak membantu. Alhamdulillah settle.


Thank You so much for the gift , Innanie Ariffin

20 comments:

  1. wah, macam best je.hoho.tahniah uols.. i nak domain jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gi la terjah blog cik Innanie kita. tq Rozuan.

      Delete
  2. Tahniah Yan Ty. Zaza dah follow sini. Thank cos sudi BW and follow :)

    ReplyDelete
  3. waahhhhh, superbbb nama baru diaaa! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha superb pa nya...nama yanty sendiri je syg....hehe

      Delete
  4. singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Pergh!!!!....glemer jadinya Ty...he..he.. Ye ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haippp... Glemer pe nye sis..biasa je hokayh.

      Delete
  6. wow..dapat free tu..untung nasib badan. :)

    ReplyDelete
  7. cik innanie ariffin tu mmg baik. zera da jumpa dedepan dan dia soo nice! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke, Cara dia treat and communicate tru FB pun nice je.

      Delete
  8. Replies
    1. Thank You Azirah Yazid. Do keep in touch =)

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen