Kafe Beriyani Gam Putrajaya

2:41 PM Yanty Lee 6 Comments

Salam u olls ,

Lepas Ty berehat sepuas-puasnya di Penang , tiba lah masa untuk balik ke Putrajaya. Ahad la hari yang rasa tak best bila nak balik sudah. Ty dan mummy & kakak pun gerak awal meninggalkan Penang dan on the way ke Putrajaya , bff Ty ada call ajak jumpa so Ty hanya boleh jumpa pun kalau Ty sampai Putrajaya awal. Syukur , Ty sampai dalam pukul 5 petang dan ngam-ngam kawan Ty masuk Putrajaya, dia jemput Ty di rumah , orang plak bawa Ty setelah Ty drive almost 4-5hours. Memandangkan bff lapar dan tak makan berat lagi the whole day , Ty pun bawa la bff Ty ke Kafe Beriyani Gam Putrajaya  untuk lunch + dinner dia.


Perut dah isi , sedap! Ty bawa plak bff ke Masjid Putra dan solat Maghrib si teman bff , kami sempat la melawat kawasan sekitar , OMGeee! Rupanya banyak gerai-gerai dan cafe ada kat sana hokayh! Secret Recipe , Nando's , Restoran Mamak pun ada macam-macam la ada. Nanti kami akan pi pula bila dia datang sini.

Lokasi Kafe Beriyani Gam Putrajaya : 

Kredit to gugel

6 comments:

  1. Dekat tepi jalan tue eh Ty..... dulu selalu jugak pegi...sekrang ni je dah jarang... macam kurang menyengat je betul ke Ty?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes , dekat tepi jalan tu . Oklah Ty pun dah lama tak makan , Ty bawa kawan sebab dulu dia study kt Johor so nak suh r dia rasa sama ke x rase?

      Delete
  2. OMG OMG sedapnyeeeeeeeeeeeee tengok!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awin , lik umah mak sini leh la gi dgn rumate =)

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen