Simple GA - 3D Puzzle

5:50 PM Yanty Lee 20 Comments

Salam  uolls , 

Petang di Putrajaya dibasahi dengan hujan , bagaikan air hujan rasanya nak mengalir dari mata ni bila mengenangkan kerja di pejabat semakin tiada penghujungnya.Letih mata tengok nombor dan mengira. Juling dah ni cheq , ampa oiii. Entri ke Krabi dan Lembah Bujang pun tak tertulis lagi. Lepu minda sat , kepala otak jem. Bila tengok lappy, lappy tengok Ty balik. Kat opis line tak seclear Nasi Kandar Line Clear kat Penang nuh nak buat kerja blog. 

Petang - petang sebelum gerak balik , ternampak geng blogger dah join GA dari Abang Lan Careno, ada hajat dari pagi tadi tapi kerja dok lambai. Alang - alang semua pakat join , nak gak la join jugak sebab lagipun dan lama tak join  mana - mana GA.  Sambil tu boleh sama - sama memeriahkan lagi segmen GA dan support sesama kawan gitu.

Senang ja syarat - syarat Abang Lan Careno tetapkan , meh usha camna.

KLIK banner untuk ke blog penganjur GA bagi ketahui lebih lanjut mengenai contest GA.

Untuk pengetahuan uolls , puzzle 3D ni Abang Lan buat dan cantumkan sendiri bersama isteri tercinta. Macam cantik je... Macam cun je... Semalam lepak berLava Grill , sapa yang order dah dapat pesanan dari Abang Lan. Ty tak beli pun sebab selalu terlepas conversation  dalam group Whatsapp dan apa yang berlaku di FB sejak kebelakangan ni. Dah alang - alang ada GA , Ty nak cuba nasib la , mintak - mintak Akiff cabut nama Ty. Amin

Jom la u olls , pakat join jugak. Kalau sambutan memberansangkan penambahan hadiah GA akan ada. I LIKE! Lekaih u olls , sebelum Abang Lan Careno tutup penyertaan GA pada 29 November 2013 nanti. Kalau menang , bagi je la dekat Ty. Heee kidding.

Selamat berGiveAway u olls!

20 comments:

  1. gud luck! kalau dpt KLCC tu kasi akk sebelah eh.hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okay kak , sebab akak yang bawa Ty jalan2 dan tunjuk apa itu KLCC Hahahahaa

      Delete
  2. Replies
    1. tenggs sis , jomla turut sama join Ty sis....

      Delete
  3. kenit terjah sini dari segmen yg sama ... semoga berjaya (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete
  4. terjah sni dari segmen yg sama..
    good luck..

    ReplyDelete
  5. All the best! Eyz pun dr segmen yg sama..ehee..btw, jom join GA ni pulak!
    http://miseyz.blogspot.com/2013/11/23th-birthday-giveaway-by-miseyz-blurz.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good Luck to Eyz too , tQ!

      In Sha Allah.

      Delete
  6. Assalam.. jenjalan tinggal jejak kat sini.. masih menanti siapa pemenangnya..hehehe..

    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul! Dup dap Dup dap kan siapa kah pemenang misteri...

      Delete
  7. ayu dtg dari giveaway yg sama..good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

    ReplyDelete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen