Samsung Galaxy Note One Dibaiki

2:20 PM Yanty Lee 4 Comments


Salam u olls ,


Masih tak terlambat kan untuk Ty ucapkan Salam Maal Hijrah pada semua. Sempena meraihkan hari yang agung di kalangan orang - orang Islam diseluruh dunia, selain daripada penghijrahan dari satu tempat ke tempat lagi mahupun dari sesuatu yang kurang baik kepada baik mahupun yang baik kepadaebih baik , Ty juga ada keputusan yang hampir Ty matikan.

Pada mulanya , Ty hampir menyimpan sahaja smartphone pertama Ty ni ; Samsung Galaxy Note l bila dah tak lagi boleh dibuka walaupun cuba dicajkan.

Kecewa , memang kecewa.

Namun , Ty ke Low Yat untuk baiki masalah di tablet milik mummy tapi tergerak hati untuk cuba menanyakan mengenai permasalahan yang dihadapi si Note.

Dalam tempoh 3 hingga5 hari , atau dengan tunggu panggilan daripada pihak Samsung Service Centre call dsb bila henpon tu dah siap dibaiki nanti.

Semoga henpon Note l akan pulih dan tak lagi rosak. Sesungguhnya rindu dan lebih suka amik gambar guna Note l berbanding HTC One. Lebih cantik gitu.

Walaupun hampir cecah RM200/- tapi Ty rasa henpon tu pun nak satu penghijrahan dari rosak kepada sediakala. Harap-harap , tak ada masalah lagi. Amin.

posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Mahal jugak kos tu. Apapun,smartphone dah jadi satu keperluan. Kalau tak, bosan. kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agakla , sebab tak leh main Candy Crush hahahaha ada je BB n HTC One tapi sayang juga kat Samsung ni.

      Delete
  2. bisnes women nih..3 smartphone tu..weeewiitttt
    nnt klu hp sis osak leh la bg pinjam salah satu ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha saiko ko kak... Ty dah sayang semua hp nak jual tu tak mungkin la.. cuba baiki , tak leh masuk koleksi simpanan je la

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen