Tahniah buat Sara & Junus

10:15 AM Yanty Lee 2 Comments

Salam u olls ,


Last week balik kampung sebab nak attend close friend masa form 6 dah pun diijabkabul. Kahwin dah kawan saya sorang ni dan InsyAllah lepas raya tahun ni , best friend pula akan berkahwin. Alhamdulillah semuanya berkawan dan berakhir dengan kesudahan yang baik mendirikan masjid.



Umur makin meningkat dah , haih... Semua member sekolah ramai dan tunang , kahwin dan ada anak dah pun. Gembiranya tengok kawan semua dah ada sebuah keluarga sendiri dan bahagia disamping insan tercinta dengan anak-anak comel.

Doakan semua kawan - kawan akan bahagia walaupun jauh dari mata. tak pernah lupa dier orang cuma kekangan masa ja nak berjumpa..walaupun Penang tu kecil tapi tak semua free pada masa yang sama. Miss schooling time dan dah tak sangka now semua dah ada life masing - masing.
 Hope every one will live happily ever after , ameen.

2 comments:

  1. i'allah tak lama lg giliran ty pulak :) hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam xda lagi impian tu kak , ty ni jahat sapa nk bermenantukan ty... hmmm...

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen