Burger Bakar Equine Park

10:27 AM Yanty Lee 8 Comments

Salam u olls,

Semalam meronda cari Burger Bakar Lava Grill area UPM tapi bila dah jumpa, tutup pula. Agak tertonggeng frustnya.

Tak putus asa, cari pula area Equine Park. Search kat internet dan tengok-tengok tahu sangat kedai dan lokasi. Dekat warung Pak Maidin je pun. Terus drive dengan harapan buka.

Alhamdulillah ada! Rezeki...





Mentang-mentang tengah Euro. Menu pun ala-ala ke arah negara yang bertanding dengan nama pemain setiap negara lagi.

Sebab minat Klose dari pasukan Jerman, order la KL Royale Rumble Klose.



Dan juga sebab lapar dan frust xdapat yang dekat Lava Grill, ni la yang dibaham si dia; KL No Mercy Ronaldo sebab paling banyak daging.



Blurpp, sedat dah baju dan seluar. Sangat kenyang dan xhabis makan sebenarnya. Tapi syukur sebab dapat juga merasa dan alhamdulillah rezeki setelah puas mencari.

Korang cer cuba pula ye!

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. atoyaiiii...ty ni saja la...mengumpannn je...dah la kak sue ni pantang dengar pasal makanan...haihhhh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... terliur dah erk keciannya kak sue.. sabar la.. xterniat pun.

      Delete
  2. fuyohhh besa punye ! cane nak makan ni .. ilang keayuan haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. makan slice demi slice ler syg.. xkan nak nganga besar kot..

      Delete
  3. berketul2 , cmno nk makan tu aihh ..tp sungguh menelan ailio melihatnya .. gulppp !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikhik tu kata ajak pi yang Lava Grill yang Abang Ben rekomen kawan dia punya kawan , nnt kita pi okay?

      Delete
  4. Salam perkenalan. Jom jd jiran dalam blog saya. Harap awk sudi jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


    http://apelak.blogspot.com/2012/06/misi-blogwalking-nak-dapat-ramai-jiran.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima Kasih! Keep writing n keep in touch

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen