3 Filem Sekaligus

9:11 AM Yanty Lee 2 Comments

Salam u olls ,

Khamis ; 7 Jun 2012 yang lepas , lepas kerja terus pergi IOI Mall sebab nak tonton wayang filem Snow White and Hunstman , Man Sewel dan Jalan Kembali : Bohsia 2 .




Memang jarang dibuat orang. Tapi filem Man Sewel  sahaja yang buat rasa dah boring bila dah nak ending. Tapi cerita sini habis sini saja la erk ... 


Apa pun puas hati la layan movie ni tambah - tambah lagi dengan orang tersayang walaupun kerja gila sampai di rumah hampir jam 2 pagi.

Ikutkan , nak makan durian sesama yang ada dalam kereta tapi last-last si cinta hati sahaja makan bila dia sampai rumah. Huhu.. tak dapat makan ..

2 comments:

  1. Maakk aihh . mmg ty la akk rasa kwn akk yg first time wat keje nih . haha , 3 skaligus tgk wayang . err bohsia tu best tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ... tapi semua nya berakhir dah nanti , lepas ni ty tak rasa ty kaki wayang lagi kot.. No komen!

      Best sgt Bohsia , insaf tau!

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen