Review Madagascar 3 : Europe's Most Wanted

12:06 PM Yanty Lee 4 Comments

Salam u olls ,

Recently layan filem Madagascar 3 : Europe's Most Wanted dengan si dia , sebab dah habis pulun layan banyak movie sekali gus so dah tak tahu nak buat apa so layan je la. Siapa kata filem ni untuk kanak - kanak je , dik? Penuh je orang remaja / orang dah dewasa  yang layan juga. (xnak mengaku dah tua!)


Kelakar la dan memang best filem ini banyak mesej tersirat dan tersurat , bukan sekadar anak - anak kecil sahaja yang boleh belajar dari filem ini tapi kita yang makin meningkat usia pun boleh menjernihkan fikiran yang cetek tue.

Paling tak boleh blah , si harimau ni boleh menembusi gelang - gelang dari saiz besar ke saiz terlalu yang teramat serta terlampau kecil. Haih! Ini budak yang tak kurang bijak lagi leh la percaya , saya tak. Hehe. Okay , filem la katakan , apa yang tak boleh semua boleh punya. APTB! Huh....

Kalau yang semak kepala - perut , boleh la layan dan release  filem binatang yang nak balik New York dari Africa ni. Pastu boleh sambung semak tu. Hehe.


Njoy!

4 comments:

  1. rajinnn awekks ni tgk wayang :) baca review ty cam best je

    ReplyDelete
    Replies
    1. selagi awek ni mampu pergi ke panggung , layan la .. got what I mean? sgt best! leh la nk release tention !!

      Delete
  2. bez kan cite ni
    palign sakit ati tengok inspektor dubois tu haha
    gile hebat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Mia , sgt best sis. mmg stress kan tgok inspektor tu , poyo dan tak boleh blah!

      Delete

Thank you for commenting on my words.
May Allah bless me and you , Ameen